Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
OpenMoodle
Titulní stránka
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Norsk (no)
Português - Portugal (pt)
Slovenčina (sk)
Svenska (sv)
Русский (ru)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
Titulní stránka
Otevřít indexu kurzu
APP
FOOD
FOOD
Food
...
Exportovat položky
Verze pro tisk
Procházet slovníkem pomocí tohoto rejstříku
Procházet podle abecedy
Procházet podle kategorie
Procházet podle data
Procházet podle autora
Hledat
Hledat
Vyhledat text
Procházet slovníkem pomocí tohoto rejstříku
A
|
Á
|
B
|
C
|
Č
|
D
|
Ď
|
E
|
É
|
Ě
|
F
|
G
|
H
|
CH
|
I
|
Í
|
J
|
K
|
L
|
M
|
N
|
Ň
|
O
|
Ó
|
P
|
Q
|
R
|
Ř
|
S
|
Š
|
T
|
Ť
|
U
|
Ú
|
Ů
|
V
|
W
|
X
|
Y
|
Ý
|
Z
|
Ž
|
VŠE
Stránka:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
(
Další
)
VŠE
(
(a) fat chance (of sth/doing sth)
(as) red as a beetroot
(don't) bite the hand that feeds you
(fondue) skewers
(go) cold turkey
(in) deep water
(like) a curate's egg (good in parts)
(like) chalk and cheese/as different as chalk and cheese
(tied to) your mother's, wife's, etc. apron strings
A
a fat lot of good/help/use
above/below the salt
acquired taste
ale-house
all-purpose flour
allspice
Stránka:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
(
Další
)
VŠE